sidental-tim

Dobrodošli u SI Dental

Tehnologija znači mnogo, ali nije potpuna bez ljudskog elementa. SI DENTAL čini iskusan i stručan tim doktora, dentalnih asistenata, dentalnih tehničara, administratora i vanjskih suradnika.

Naše osoblje konstantno se educira na svim poljima dentalne medicine kako bi svojim pacijentima omogućili vrhunsku stomatološku uslugu te osjećaj povjerenja i sigurnosti u uspjeh bez obzira o kojem se području dentalne medicine radi. Zadovoljstvo naših pacijenata nam je uvijek na prvom mjestu zbog čega se trudimo individualno pristupiti svakom pacijentu. Posjetite nas i uvjerite se sami!

Upoznajte naš tim

Andrea Perković

dentalni asistent

Marija Brkan

medicinska sestra

Dr.med.dent

Josipa Tadić

Žaklina Čavka

administrator

Dr.med.dent

Robert Badrov

Dr.med.dent

Antonija Matković

O našoj klinici

SI DENTAL je prva multidisciplinarna stomatološka poliklinika smještena u Kaštel Starom (preko puta Doma Zdravlja. S radom je započela u kolovozu 2018. godine i nudi sve stomatološke usluge na jednom mjestu!

Naš tim sastavljen je od vrhunskih stručnjaka iz svih polja dentalne medicine, tako da na jednom mjestu imate sve potrebno za zdravlje i ljepotu Vašeg osmijeha. Naša ordinacija opremljena je najmodernijom tehnologijom koja se danas koristi u dentalnoj medicini.

Radno vrijeme
Pon – Pet 8:00 – 20:00
Sub 8:00 – 13:00

Telefon:+385 95 244 4777
Email: sidental.hr@gmail.com
Adresa: Cesta dr. Franje Tuđmana 864,
Kaštel Stari, Splitsko-Dalmatinska, Croatia